Bioklimatska pergolaLamelna pergola, zahvaljujoč rafiniranemu dizajnu kot ravni strehi in vodotesnosti, pretvori vašo teraso v življenjski prostor. Z lahkotnim in tihim gibanjem rezil lahko vedno odločate o pojavnosti svetlobe in prezračevanja. Vedno uživajte v optimalnem udobju, ne glede na vremenske vplive. Zaprta rezila tvorijo streho, ki preprečuje dež. Sistem streh povzroča, da voda teče v stolpce. Patentirane lopatice so oblikovane tako, da voda teče na straneh, če se odprejo po nevihti.
Zahvaljujoč razpoložljivim možnostim, se lahko zunanji prostor uporablja od zgodnjega jutra do poznega večera. S tem ustvarite dodatno okolje. Pergola je lahko opremljena z osvetlitvijo, ogrevanjem in zvočniki.Senzor za dež je v naši standardni opciji.

Lamelna pergola, tende in pergotende PrizmaPergoklima bioklimatska pergola Prizma Lamelna pergola vključuje 20 x 20 cm aluminijaste profile, z integriranim zbiranjem vode v iste da bi zagotovili popolno odvajanje deževnice. Dimenzije aluminijastih lamel so L 22cm x H 4cm, nastavljive od 0 ° do 140 °. Glede na njihovo usmerjenost pergola nudi popolno ali delno zaščito pred soncem, odlično klimatizacijo in varno zavetje pred dežjem, ki postaja življenjski prostor skozi vse leto. Bioklimatska pergola Prizma ima spremenljive dimenzije. Največje, ki jih lahko izdelamo v enem samem modulu, so L=4.20 x globina=6.00m s štirimi stebri debeline 20 x 20 cm. Pergola ponuja dodatne možnosti, kot so LED luči ali senčila, ki lahko ustvarijo sinergije v okolju. Gibanje lamel je motorizirano. Rešitve so številne. Z dodajanjem več elementov je mogoče doseči največjo širino do 16m. Pergolo je možno montirati na obstoječo kovinsko ali leseno konstrukcijo al v stropu kakšne terase ali na steno.

Različice bioklimatske pergole

lamelna pergola rizma montaža pergole r600

Lamelna pergola R600 štiri stebra

(L) - širina pergole - 200 - 450 cm.
(H) - Višina strehe max 31cm
(H1) - Višina stebra 220 - 300 cm.
(S) - globina pergole 200 - 800 cm.

aluminijasta konstrukcija na štiri stebra montaža lamelne pergole na dva stebra prizma Prebold

Bioklimatska pergola R601 dva stebra

(L) - širina pergole - 200 - 450 cm.
(H) - Višina strehe max 31cm
(H1) - Višina stebra 220 - 300 cm.
(S) - globina pergole 200 - 800 cm.

lamele bioklimatske pergole prizmaOrijentacija lamel

Orijentacija lamel in različni koti odpiranja imajo različno funkcijo pri lamelni pergoli. Prva funkcija je zaščita proti soncu - odvisno v katerem obdobju dneva se sonce nahaja se lamele orijentirajo tako da je popolnoma zaščita od sonca ambpak tudi prozračevanje. Če želimo zaščito od dežja in snega lamele popolnoma zapremo.

obtežba snega lamelne pergole prizmaObtežba snega

Bioklimastka | Lamelna pergola prizma je dimenzionirana za obtežbo snega 150kg/m2.Različica R640 - NOVITETA 2018

vgradnja vodila za stekleno drsno steno

Lamelna pergola R640 štiri stebra

Vgrajena vodila za drsno stekleno steno

vodila za stekleno drsno steno

Lamelna pergola R640 - novitete

Vgrajen LED trak za pozadinsko luč

stebri lamelne pergole

Regulacija višine stebra

Konstrukcija stebrov omogoča regulacijo višine

orijentacija lamel

Senzor za dež

Senzori za dež omogočajo avtomastko zapiranje pergole v slučaju začetka dežja.


Zakaj izbrati bioklimatske pergole Prizma?


Naše so pergole modernega dizajna ki traje leta in leta naprej, s minimalističnemi linijami, katere se vklopijo v vsaki arhitektonski stil gradnje. Idealna so rešitev za hiše, terase, restavracije in hotele.
To so pergole s katerimi si izgradite novo okolje in si ustvarjate svobodo in privatnost. Sistem zaščite od sonca Vam omogoča da uživate v zunanjem prostoru v vseh štirih letnih obdbjih. Ustvarjajo prihranek energije, zato ker regulirajo temperaturo v okolju na najboljši priroden način. Popolnoma zaščitejo od sončnh žark, dežja, vetra in snega.
Prizma pergole vam omogočajo povečanje vašega življenjskega prostora brez dodatnih gradbenih ali konstrukcijskih del. Obstaja več način montaže in modularne opcije. V takem primeru vsaki projekt je po naročilu izdelan i po vaših merah. Na tak način bioklimatska pergola Prizma s svojemi različnimi formami in dimenzijami se vklopi v vsako okolje in strukturo. Velika izbira standardnih barv. Na voljo je 58 standardnih RAL barv za konstrukcijo, ter 10 specijalnih strukturiranih barv. Na voljo so dodatne opcije kot sistem za taljenje snega vgrajen v lamele ali LED luči.


Telefon: 03 700 13 10, 051 611 867, 051 803 871
Pergotenda® Prizma


Pergotenda® je zelo znan in zaščiten sistem nadstreška z možnostjo odpiranja tende in zapiranja v harmoniko (val). Ta sistem zagotovlja maksimalno inovatiovnost v uporabljenih materijalov napredna tehnologija izdelave nadstreška, moderne linije in dizajn.Projektni tim Prizma Vam bo pomagala v izbiru najbolje rešitve za vaše prostore,neodvisno o stilu nadstreška s tendo katerega izaberete. Pergotenda je vedno najboljša izbira za izboljšanje Vaših zunanjih prostorov.

pergotenda prizma pergola pergotenda prizma latkova vas pergola v obliki jadra


Telefon: 03 700 13 10, 051 611 867, 051 803 871PERGOGARDEN Prizma


Nosilna pergola iz impregniranega lepljenega lesa. Barvanega v barvi orehov z nosilci in oporniki iz barvanega jekla. Pakirna tenda, z enojno ploho, ki se odpira in zapira z pomočjo zobatega pasa. Inovativni sistem, integriran v lesene stebre, omogoča izpust vode brez zunanjih obremenitev. Pokrivni pokrov z enojno ploho iz PVC z odlično dimenzijsko stabilnostjo je primeren za zaščito pred soncem, dežjem in vetrom. Upravljanje je z elektromotorjem in na zahtevo z radijskim upravljanjem. Možnost vgradnje PERGOGARDEN s sprednjimi in roloji z navpičnimi vodoodpornimi vodili.

pergotenda pergofarden pergogarden tenda zložljiva pergola pergo graden iz lesa


Telefon: 03 700 13 10, 051 611 867, 051 803 871TENDE IN SENČILA PRIZMA


Če urejate okolico hiše ali se v sončnih dneh želite ublažiti moči svetlobnih žarkov, se poleg šotorov, pavijonov in senčil lahko odločite tudi za uporabne in povsem praktične tende. V primerjavi z ostalimi senčili, je tenda obstojna dlje časa, v kolikor pa je narejena iz najbolj kakovostnih materialov je zagotovljeno dolgotrajno življenjsko doba. Zatorej se ob izbiri zaupajte sistemom kasetnih tendi Prizma. Tenda Prizma R95 je kasetna tenda z odpiranjem na elektormotor. Kazetna tenda daje popolnoma zaščito za tkanine in strukture s svojo kompaktno obliko. Montaža tende je na stropu ali na zidu. Regulacijski sistem za naklon roke z mikrometričnim vijakom. Led luči vgrajene v kasetni profil in roke. Registrirani model, za katerega je značilen "kamenasti" dizajn. Kaseta tende je barvana s poliestrskim prahom (prašno barvanje) in sledi vse najvišje standarde v izdelavi. Idealna tenda za balkone in terase. Največja globina je 5m in najmanjša 3,25m. Največja širina tende je 8m. Kot padeca se regulira od 5 do 45 stopinj.

kasetne tende prizma tende prizma prebold kasetne in polkasetne tende prizma slovenija


Telefon: 03 700 13 10, 051 611 867, 051 803 871