• Bioklimatske pergole Prizma

    Bioklimatska pergola

    Telefon: 03 700 13 10 | 051 611 867 | 051 803 871Bioklimatska pergola - popolnoma zaščita od sonca, dežja, vetra in mraza!Lamelna pergola, zahvaljujoč rafiniranemu dizajnu kot ravni strehi in vodotesnosti, pretvori vašo teraso v življenjski prostor. Z lahkotnim in tihim gibanjem rezil lahko vedno odločate o pojavnosti svetlobe in prezračevanja. Vedno uživajte v optimalnem udobju, ne glede na vremenske vplive. Zaprta rezila tvorijo streho, ki preprečuje dež. Sistem streh povzroča, da voda teče v stolpce. Patentirane lopatice so oblikovane tako, da voda teče na straneh, če se odprejo po nevihti.
Zahvaljujoč razpoložljivim možnostim, se lahko zunanji prostor uporablja od zgodnjega jutra do poznega večera. S tem ustvarite dodatno okolje. Pergola je lahko opremljena z osvetlitvijo, ogrevanjem in zvočniki.Senzor za dež je v naši standardni opciji.

Lamelna pergola

Senčila Prizma
Bioklimatske pergole Prizma
Bioklimatske pergole Prizma prebold
lamelna pergolaPergoklima bioklimatska pergola skupine BT Lamelna pergola vključuje 20 x 20 cm perimeterske pokrove, z integriranim zbiranjem vode v stojnicah, da bi zagotovili popolno odvajanje deževnice. Dimenzije aluminijastih letv so L 22cm x H 4cm, nastavljive od 0 ° do 140 °. Glede na njihovo usmerjenost struktura nudi popolno ali delno zaščito pred soncem, odlično klimatizacijo in varno zavetje pred dežjem, ki postaja življenjski prostor skozi vse leto. bioklimatska pergola skupine BT Dimenzije pergole so spremenljive; največje, ki jih lahko proizvedemo v enem samem modulu, so L 4.20 x SP 6.00 mt. s štirimi perimetrskimi pokonci 20 x 20 cm. Struktura ponuja dodatne možnosti, kot so LED luči ali draperije, ki lahko ustvarijo sinergije med novim okoljem in okoljem, ki lahko ustvarijo nove rešitve vsakič, ko so originalni in prilagojeni. Njeno gibanje je samo motorizirano. Rešitve so številne, vendar v primeru lesene strukture je največja projekcija mt. 6.80. Z dodajanjem več elementov je mogoče doseči največjo širino mt. 16.00 vedno vodenje posameznega lista. Lahko se namesti na strop, na steno ali na obstoječe strukture.