Senčila kasetne tende stranski roloji pergotende PrizmaSenčila in sistemi senčenja Prizma se lahko uporabljajo tako v bivalnih prostorih kot tudi v hotelskih ali komercialnih objektih, kar omogoča popolno integracijo v arhitekturno okolje. Naša paleta sistemov za sončno senčenje omogoča boljše življenjske pogoje, temveč tudi prihranke energije, zahvaljujoč zmanjšanju porabe energije, potrebne za klimatizacijo.

Telefon: 03 700 13 10, 051 611 867, 051 803 871
Prizma senčila in tende so modernega dizajna, harmonične in fukcionalne, elegantne in minimalistične konstrukcije. Enostavnost in praktičnost garantirajo najboljše iskoriščanje okolja. Vsaka posamezna tenda, pergola ali senčilo dostopno je v veliko različicah. Tend in senčila Prizma so idealna rešitev za balkone terase, vrte in lahko so izdelane s različnem različicam blaga, odvisno od vrste uporabe tende ali senčila ali od želje stranke. Blago za tende Prizma so visokokakovostne kvalitete in zagotovljajo dugoletno uporabo in obstojnost na UV žarke.


senčila tende prizma stranski roloji kasetna tenda prizma


Telefon: 03 700 13 10, 051 611 867, 051 803 871

TENDE IN SENČILA PRIZMA


Če urejate okolico hiše ali se v sončnih dneh želite ublažiti moči svetlobnih žarkov, se poleg šotorov, pavijonov in senčil lahko odločite tudi za uporabne in povsem praktične tende. V primerjavi z ostalimi senčili, je tenda obstojna dlje časa, v kolikor pa je narejena iz najbolj kakovostnih materialov je zagotovljeno dolgotrajno življenjsko doba. Zatorej se ob izbiri zaupajte sistemom kasetnih tendi Prizma. Tenda Prizma R95 je kasetna tenda z odpiranjem na elektormotor. Kazetna tenda daje popolnoma zaščito za tkanine in strukture s svojo kompaktno obliko. Montaža tende je na stropu ali na zidu. Regulacijski sistem za naklon roke z mikrometričnim vijakom. Led luči vgrajene v kasetni profil in roke. Registrirani model, za katerega je značilen "kamenasti" dizajn. Kaseta tende je barvana s poliestrskim prahom (prašno barvanje) in sledi vse najvišje standarde v izdelavi. Idealna tenda za balkone in terase. Največja globina je 5m in najmanjša 3,25m. Največja širina tende je 8m. Kot padeca se regulira od 5 do 45 stopinj.

kazetnatenda prizma prizma prebold kasetne in polkasetne tende prizma slovenija


Telefon: 03 700 13 10, 051 611 867, 051 803 871
Kasetne tende tende Prizma

Tenda Prizma R95 je kasetna tenda z odpiranjem na elektrmotor. Kasetna tenda daje popolnoma zaščito za tkanine in strukture s svojo kompaktno obliko. Montaža tende je na stropu ali na zidu. Tenda R95 vsebuje regulacijski sistem za naklon roke. Led luči, vgrajene v kasetni profil in roke. Registrirani model, za katerega je značilen "kaminasti" dizajn. Kaseta tende je barvana s poliestrskim prahom (prašno barvanje) in sledi vse najvišje standarde v izdelavi. Idealna tenda za balkone in terase. Največja globina je 5 m in najmanjša 3,25 m. Največja širina tende je 8 m. Kot padca se regulira od 5 do 45 stopinj.

tenda prizma

kasetna tenda Prizma R95 s LED luči vgrajene v roko in omaro


Kasetna tenda Prizma Elegance 90 je kasetna tenda z odpiranjem na elektrmotor. Zaprta v škatli daje popolnoma zaščito za tkanine in strukture s svojo kompaktno obliko. Montaža tende je na stropu ali na zidu. Tenda R95 vsebuje regulacijski sistem za naklon roke. Led luči, vgrajene v kasetni profil in roke.


tenda prizma
Pošljite povpraševanje

Latkova vas 51a
3312 PREBOLD
03 700 13 10