polikarbonatne ploščeLatkova vas 51a, 3312 Prebold

senčila

Senčila - Ključ do Udobnega in Lepšega Doma

Razmišljate o novih senčilih za vaš dom ali pisarno? Senčila niso samo pomemben estetski dodatek, ampak igrajo ključno vlogo pri regulaciji svetlobe, zagotavljanju zasebnosti in izboljšanju energetske učinkovitosti. Pri nas najdete senčila, ki se popolnoma prilegajo vsakemu oknu in stilu.

Zakaj So Senčila Pomembna?

Senčila ponujajo številne prednosti, od izboljšanja zasebnosti in varovanja pred soncem do zniževanja stroškov za energijo. Pravilno izbrana senčila lahko doprinesejo tudi k izboljšanju splošnega videza prostora, dajejo značaj in dopolnjujejo vaš dekor.

Vrste Senčil, ki Jih Ponujamo

- **ZIP ROLO:** Idealne za popolno zatemnitev prostora in dodatno izolacijo.
- **Tende:** Popolna zunanja senčila za terase in balkone.

- **Pergotende:** Zunanja senčila za terase

- **Lamelne pergole:** Aluminijasta konstrukcija senčila za terase

Kako Izbrati Prava Senčila?

Pri izbiri senčil upoštevajte velikost in obliko oken, želeno stopnjo zatemnitve, material senčil in seveda vaš osebni stil. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri odločitvi, ki najbolje ustreza vašim potrebam in željam.

Zakaj Izbrati Nas za senčila?

- **Strokovno svetovanje:** Naši izkušeni svetovalci vam pomagajo izbrati prava senčila.
- **Kakovostni materiali:** Uporabljamo samo najboljše materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo senčil.
- **Prilagodljive rešitve:** Ponujamo senčila po meri, ki se popolnoma prilegajo vašim oknom.
- **Montaža in servis:** Zagotavljamo profesionalno montažo in po prodajne storitve.

Iščete popolna senčila za vaš dom? Obrnite se na nas za brezplačno svetovanje in ponudbo. Pustite, da vaša okna zasijejo v novi luči!

Screen senčila - ZIP rolo

Screen senčilo je zunanji sistem rolet - univerzalne fasadne rolete v samonosilni škatli. Roloji so namenjeni za neposredno vgradnjo v okenske vdolbine - v les, zunaj vdolbine - v steno in terase, zaščitene pred močnim vetrom. Tkanina se napne z gravitacijo z uporabo uteži v spodnjem alu profilu. Pri tem jih lahko primerjamo z zunanjimi aluminijastimi roletami ali fasadnimi žaluzijami. Na voljo so 3 velikosti škatle: 89 mm, 103 mm, 131 mm. Škatla za screen senčilo-rolo 103 mm je na voljo v 3 oblikah: 45 °, 90 ° in Ovalna različica. Vzdrževalna loputa je dostopna s sprednje strani, kar bistveno olajša servisiranje screen senčia. Tako škatla kot vodila sta izdelana iz ekstrudiranega aluminija, kar nam omogoča izdelavo rolojev do širine 6 m in višine 5 m ali do 20 m² iz izbranih tkanin.

screen senčila

Vertikalno ZIP SCREEN senčilo, oblikovano in izdelano za največjo funkcionalnost. ZIP rolo je opremljen s kaseto v katero se platno navija in je s tem tudi zaščiteno. Omogoča vertikalno postavitev do širine 6m in se sklada z vsako arhitekturno obliko ter nudi udobje varnega zavetja na balkonih, terasah in zunanjih prostorov. Rolo lahko po potrebi odprete ali zaprete, ročno ali z daljinskim upravljalnikom odvisno za katero različico se boste odločili.

Barve ogrodja na izbiro

Blago Soltis 86 FERRARI na izbiro

Galerija screen senčila

Preverite ceno- pokličite na 03 700 13 10