polikarbonatne ploščeLatkova vas 51a, 3312 Prebold - t. 03 700 13 10 - 051 611 867

Strešni paneli

Strešni paneli so ena izmed najboljših izbir za gradnjo kakovostnih in trajnih streh. Ti paneli so izdelani iz dveh kovinskih ali aluminijastih pločevin, ki sta med seboj povezani z izolacijskim polnilom. Pri gradnji ali obnovi vašega doma je izbira pravih strešnih panelov ključnega pomena. Strešni paneli so pomemben element vsake strehe, saj zagotavljajo zaščito pred vremenskimi vplivi in so ključni za vzdržljivost vaše strehe.

Strešni paneli so lahki, enostavni za namestitev in zagotavljajo odlično izolacijo ter odpornost na različne vremenske razmere. Zato so zelo primerni za gradnjo streh za hiše, poslovne objekte, gospodarske objekte in še več. Poleg tega so strešni paneli na voljo v različnih barvah in debelinah, kar vam omogoča, da izberete izdelek, ki ustreza vašim potrebam in željam. .


Strešni paneli so ključni element vsake strehe in zato je pomembno, da jih redno vzdržujete. Pravilno vzdrževanje bo zagotovilo dolgo življenjsko dobo vaše strehe in ohranilo njeno učinkovitost pri zaščiti pred vremenskimi vplivi.

strešni paneli
strešni paneli
strešni paneli
strešni paneli

Strešni panel 5 valni - dimenzije

Strešni panel 5 valni

Strešni panel korci - antique

Strešni panel korci - dimenzije


Dimenzije: širina mm 1000.

Dolžina: po naročilu.

Standardna debelina poliuretanske zunanje valovitosti (S) mm 30 - 40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 140 nestandardne debeline so dobavljive po naročilu ob dogovoru o minimalnih količinah.

Zunanja podpora pocinkano jeklo, predhodno barvano ali plastificirano pocinkano jeklo; nerjaveče jeklo; naravni aluminij; predhodno pobarvan ali vtisnjen; baker (CORAM)


Izolacija z neprekinjenim penjenjem poliuretanske smole (PUR) in (PIR - nestandardne na zahtevo), gostota 39 ±2 Kg/m³ Deklarirana vrednost toplotne prehodnosti za ploščo 25 let po vgradnji, (Dodatek C - EN 13165) - Začetna vrednost toplotne prevodnosti: λ = 0,020 W/(mK)

Zaščitni tretmaji za zunanjo podporo predbarvanje iz poliestra, nestrupeno predbarvanje za stik z živili, silikonski poliester, PVDF, termoplasti razreda A, nanašanje PVC plastične folije ali drugih folij.

PIR pena Po naročilu je na voljo v različici s PIR peno (trdi ekspandirani poliizocianurat), posebno polimerno strukturo, ki zagotavlja odlične lastnosti obnašanja pri požaru. Celoten obseg plošč ISOLPACK je certificiran v razredu B-s2, d0 pri CSTB (Francija) in pri KIT (Nemčija) v skladu s standardom UNI EN 13823 (SBI)*, kjer "B" izraža količino toplote. proizvedeno v prvih 600 sekundah preskusa < 7,5 MJ (najboljša vrednost, ki jo je mogoče doseči za penaste izdelke); »s2« predstavlja zelo nizek razvoj hlapov, »d0« pa pomeni popolno odsotnost gorečih kapljic in/ali delcev. V zadnjih letih je test SBI postal standardna zahteva v Evropi za požarno obnašanje gradbenih materialov. Novi evropski standard za sendvič plošče - UNI EN 14509 - uporablja sistem SBI za požarno klasifikacijo. Kot izdelek ISOLPACK omogoča, edinstveno v Italiji, oblikovanje lahkih, visoko izolativnih aplikacij z neprimerljivimi zahtevami glede odziva na požar. V mnogih primerih lahko nadomesti ploščo iz kamene volne glede na njegove požarne lastnosti v kombinaciji z zelo visoko toplotno izolativnostjo.

strešni paneli
strešni paneli

Preverite ceno in možnost dobave 03 700 13 10