polikarbonatne ploščeLatkova vas 51a, 3312 Prebold - t. 03 700 13 10 - 051 611 867

kasetna tenda r95

Kasetna tenda je vse bolj priljubljena izbira za senčenje teras, balkonov in drugih zunanjih prostorov. V tem opisu vam bomo predstavili prednosti kasetnih tend. Kasetna tenda je senčilo, ki ima zaščitno kaseto, v katero se zloži platno. To zagotavlja zaščito platna pred vremenskimi vplivi, kar pripomore k daljši življenjski dobi tende. Poleg tega je kasetna tenda estetsko privlačna in se lepo poda arhitekturi objekta.

Kasetne tende so priljubljene tudi zaradi svoje uporabnosti. Z njimi lahko regulirate količino svetlobe in toplote, ki vstopa v prostor, kar pripomore k zmanjšanju stroškov hlajenja. Kasetna tenda je odlična izbira za senčenje teras, balkonov in drugih zunanjih prostorov. Če razmišljate o namestitvi kasetne tende, priporočamo kasentno tendo R95.

Kasetna tenda R95

Kasetna tenda, pravokotne oblike, za katero je značilen videz "kamna", z integriranimi lučmi v krmilnih rokah. Velika trdnost in majhne dimenzije so glavne značilnosti. Mikrometrična nastavitev naklona rok. Deluje samo z motorjem. Delovno območje rok od 5° do 45° od vodoravnice. Najmanjši izteg mt. 2,50, največ mt. 4.25. Največja širina mt. 8.00. Velika izbira blaga za tendo.

Preverite ceno- pokličite na 03 700 13 10